понеделник, 18 юни 2012 г.

Кулинарни импровизации! На 28.06.2012г. от 19:00ч.


Привет, приятели!
Имаме предложение да ви въвлечем в едно лятно кулинарно приключение в кухнята на Chef за кеф !
Готвенето е едно от най-приятните приложни изкуства. Изкуство на аромати, вкусове и цветове, което запълва всичките ни сетива!
Една среща с богатството на пролетно-летния сезон и всичките превъзходни продукти, които предлага той.
Заповядайте да се забавляваме заедно, да развием творческото мислене в кухнята и разбира се, да похапнем нещо много вкусно!
Ще си спретнем 3 кръга, в които ще се разделим на 2 екипа.

Ето и програмата:
1. Салати – всеки екип ще има на разположение еднакви продукти и дресинги и ще трябва да направи по 2 салати – въображението е във ваши ръце, а ние ще сме наоколо, за да помагаме и консултираме.

2. Сандвичи – всеки участник ще направи собствена интерпретация на сандвичи, с богата гама от продукти – пасти, сирена, риба, колбас, зеленчуци и три вида хляб. Пастите ще са приготвени предварително от нашия чудесен домакин Виктор Арнаудов, който също ще бъде там , за да помага и да дегустира вскусотийките, които ще приготвите.

3. Десерти – как да не се възползваме от лятото и всички великолепни плодове, които ни предлага то. Но пък за да е по-голямо предизвикателството, ще се научим как да приготвяме сурови плодови мусове и ще се впуснем в шарени освежаващи комбинации от аромати и цветове. Всеки екип ще направи по 2 десерта, като отново ще има на разположение различни овкусители и възможности за подреждане.

Да, разбира се, след като се натворят всичките тези чудесийки, ще си подредим красива маса и ще седнем заедно да си похапнем и да се посмеем, да опитаме вкуса на всеки от вас. Тъй като не се съмняваме, че всичко ще е невероятно вкусно, за награда, ще си пийнем великолепно винце с вкусотийките и всички ще получат огроомни усмивки и поздравления! Със сигурност ви гарантираме забавление и една изпълнена с емоции и много нови кулинарни усещания вечер!

Дата: 28.06.2012г.
Час: 19:00ч.
Цена: 30лв.
Адрес: бул. Дондуков 24А, в кухнята на Chef за кеф
Всички продуки и консумативи са включени в цената. Срещата ще се осъществи при минимум 6 участници и максимум 10.

Нужно е предварително записване и капаро в размер на 50%, най-късно до 26-ти юни. Можете да се запишете на тел.: 0885 191 407 и e-mail: zainatchiinicata@gmail.com.

Заповядайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар