вторник, 29 ноември 2011 г.

Магическа Коледа - Мъниста, заплетени в Коледна история - Бижута! На 04.12 от 17:30ч.


Отново ще ви гмурнем във вълшебния свят на ръчно изработените керамични мънистата с нашата Нели и ще натворим бижута!

Идват толкова много и все прекрасни празници! А бижутата са ни тъй важни, нали дами? :) За себе си или за подарък - само вие преценявате! А защо не и двете? :)

Ароматно чайче и някаква вкусотийка ще ни придружават, докато творим! От вас се изисква само добро настроение и желание!

Цена на занятието: 30.00 лв. (за комплект гривна с обици или колие)

Предварително записване, крайно необходимо, поради ограничения брой места! А то може да стане на тел.: 0885 191 407 - Злати или
e-mail: zainatchiinicata@gmail.com

Очакваме ви!

Магическа Коледа - Керамични вълшебства - кутия за нещица! На 04.12 от 10:00ч.


Керамична Магическа Коледа

К-арт ателие с удоволствие участва в Магическата ни Коледа с работилници за направа на керамини картички, украса от глина за коледната елха и керамични кутии като коледни подаръци. Предвидили сме и един магически час специално за децата, които да доведат родителите си, за да сътворят заедно нещица от глина за коледното настроение вкъщи. Ето и темата на първата работилница:

04.12.2011 (неделя), 10.00 - 12.30ч.

- „Кутия за нещица“ – необичаен и заради това интересен коледен подарък може да е една кутия, изработена със средствата на керамиката. За два часа и половина не само че ще усвоите няколко керамични техники за изработване на предмети и тяхното декориране, но и ще освободите творческата си енергия, създавайки коледната изненада за някой любим човек. А ние сме сигурни, че тази комбинация „3 в 1“ ще ви създаде много коледно настроение : ).
Цената на работилницата е 30.00 лв.

Нужно е предварително записване, защото местенцата са ограничени! Тел.: 0885 191 407 и e-mail: zainatchiinicata@gmail.com​ и kristalna2@abv.bg