понеделник, 8 декември 2014 г.

Коледен базар "Приказки от ръце и сърце"! На 14.12.2014г. от 12:00 до 22:00 часа!



Приятели!

Време е да Ви поканим на базар! Заобиколени сме с толкова красота и вдъхновение, че ни се струва егоистично да ги пазим само за себе си. А какъв по-добър начин от наближаващата Коледа да ги споделим с вас, така че да влязат и във вашия дом и душа!? Подкрепяйки българските творци и изобщо хората, които оставят по малка частица от себе си във всичко сътворено и докоснато от ръцете им. Ето такива неща ще намерите на нашия базар! Вдъхновен и заобиколен от коледния дух на доброта и уют, ще Ви предложим голяма гама от разбообразни подаръци и декорации, топло посрещане, томбола с подаръци, концерт на тарамбука, прекрасни хора, хубаво греяно вино и вкусотийки, докато разглеждате и успеете да решите коя красота да отнесете у дома или на скъп човек!

Един по един, всеки от авторите ще бъде представен подробно, за да знаете, че няма да съжалявате за отделеното време на 14.12.2014г.!
От обяд до вечерта (12:00 – 22:00) вратите ни ще бъдат широко отворени за Вас!
Наминете да се стоплите с чаша греяно винце – домашно приготвено с много любов и подправки, домашна сладка и да се сдобиете с някоя прекрасна вещ директно от автора!

А вечерта в 19:00ч. многоликият и любим Ники Табаков ще посвири за и от душа, заобиколен от прекрасните си Лампи!
Бул. Дондуков 24А, ет. 4

Очакваме Ви! 


Линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/309103979299174/