вторник, 24 януари 2017 г.

Рисуване и Живопис за напреднали с Кристина Бакларова! От 01.02.2017г от 18:30ч.Занятия „Изобразително творене”

водени от К-арт ателие

в сътрудничество със

ЗаИнатчийницата за приложна магияК-арт-ателие заедно със ЗаИнатчийница за приложна предлагаме следващият Модул от занятията по рисуване и живопис за напреднали.
Рисуването и живописта като пътешествие през стилове и техники на визуално изразяване, като надзъртане в световната изобразителна история, като потапяне в собствената Творческа Вселена – всичко това ще се опитаме да реализираме по време на нашите занятия по Изобразително творене. Ще се оставим на линиите и цветовете да ни поведат през приказните светове на човешкото въображение и майсторство, ще събудим нашата творческа енергия и с приятна изненада ще преоткрием колоритната графичност на собственото си Аз.

Всеки модул ще протича в рамките на 4 поредни занятия в сряда вечер.
Цена на единичното занятие: 30лв.
Цена на целия модул: 100лв.
Всички материали са включени в цената и са осигурени от нас.
Предварителното записване е необходимо поради ограниченият брой места! За записване: 0885 191 407 и zainatchiinicata@gmail.com


Линк към събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1419144048127951/

Плетене на една кука със Сърджан Кръстевски! На 5.02 и 12.02 от 14 до 17 часа!Плетенето на една кука и безкрайните му приложения! 
Всъщност никак не трудно да се научи, а знаейки да плетете ще можете да си изработвате какво ли не - бижута, аксесоари, украшения, дрехи и т.н.

В 2 последователни занятия от по 3 часа ще се запознаем с основите на плетенето на една кука и ще изработим конкретни неща по схема.

Основните бримки са:

1. Синджир.

2. Залепена бримка.

3. Нисък пълнеж

4. Полупълнеж

5. Висок пълнеж с 1 наметка

6. Висок пълнеж с 2 наметки

7. Висок пълнеж с 3 наметки

След овладяването на тези бримки вече ще можете да си изплетете сами най-различни цветя, елементи за украшение, даже и цяла рокля. Начинаещите ще получат специално внимание.
Пътеводител в това пътуване ще ни бъде любимият Сърджан Кръстевски!

NB! Занятието е подходящо и за начинаещи и за напреднали. Всеки ще получи отделно внимание. Именно затова групите са малки.

2 части от по 3 часа, в 2 последователни недели от 14:00 до 17:00 часа. Цена 45лв.
Предварителното записване е задължително, за да може да се закупят необходимите материали за всички участници. То може да стане на тел.: 0885 191 407 - Злати, или на имейл: zainatchiinicata@gmail.com
Адрес на ателието: ул. Алеко Константинов 10, ет. 2