четвъртък, 21 юни 2012 г.

Вълшебното море – Керамика и Рисувана коприна - 13-19 Август
Да, след планината идва ред на морето! Какво по-хубаво от една седмица на брега на морето, покрай устието на една от най-красивите реки в България - Велека... Размечтахте ли се!? И ние!

Имаме следното предложение: Синеморец, хасиендата на "Бай Стефан" http://kvartira.bg/baistefan-sinemorec.htm, къща за гости изцяло на наше разположение, пълен релакс, море, чист въздух, прекрасна компания, вкусни гозби (домашно приготвени от нас), много глина, много коприна и невероятни емоции! Прикючение в света на изкуството, вдъхновено от морето – какво по-невероятно?

Планът е следният: Пристигаме в Синеморец на 13-ти и се настаняваме в Къща за гости "Бай Стефан" (превъзходна е, нали?) За да не се пришпорваме, първият ден ще е отдаден на пристигане и настаняване, а вечерята ще ви очаква на масата към 20ч.! От 14-ти до 18-ти ежедневието ни ще бъде изпълнено с прекрасни лежерни утрини, с вкусна закуска около 9:30 – 10ч., свободно време за плаж и разходки до следобяд, къщата на Бай Стефан предлага и разходки с лодка/кану по река Велека, разходки в Странджа планина и други все отпочиващи занимания. В 16ч. започват занятията по керамика и по рисувана коприна! Там, под навеса на прохладно и сенчесто място, ще имате възможност да пренесете вашите мечти и сънища върху къс глина или парче коприна. Всичко това ще се случва под зоркото наблюдение на нашите великолепни преподавателки: Кристина Бакларова – керамика http://www.facebook.com/K.art.atelier и Ана Вълева – коприна http://www.anavaleva.com/gallery.php. Те ще са винаги около вас, за да ви дадат насоки, да ви помогнат, да ви вдъхновят!
Изпълнени с невероятен заряд и емоции, те ще ви пренасят в чудните светове на своите изкуства. Така в продължение на няколко часа, докато не дойде време за вечеря! На 19-ти закусваме (като за последно!) и отпътуваме от Синеморец, изпълнени до край с енергия и заредени да посрещнем есента с тонове слънце!

Подробности:
Цена за 6 нощувки: 90лв./човек
Храна за 6 дни (закуска + вечеря): 72 лв/човек
Транспорт: коли (като имаме предложение, ако някой има свободно място в колата си и има желание, да приюти този, който си няма - пести пари и ви спасява от скучно радио), автобус.

Такса за участие в керамичните занятия: 100лв.
Такса за участие в занятия по рисувана коприна: 160лв.
Много ВАЖНО уточнение :): Никак не е нужно да сте се занимавали с рисуване (дори и на корпина) или с керамика!
Ще има няколко свободни местенца, ако някой има желание да вземе половинка (семейство) със себе си!
Нашите великолепни преподавателки ще ви научат на всичко, което е нужно, за да се чувствате уверени, а вие само трябва да последвате ръцете и сърцето си!

За да се осъществи събитието е нужно да има записани минимум 6/максимум 8 човека за керамични занятия и минимум 5/максимум 7 за рисуваната коприна!

За да се запишете е нужно да изпратите e-mail на zainatchiinicata@gmail.com или да се обадите на телефон: 0885 191 407 – Злати и да оставите капаро в размер на 60лв. най-късно до 30-ти юни.

Очакваме ви с най–огромните усмивки, заредени с емоции, за да направим артистичната ви почивка незабравима!

Няма коментари:

Публикуване на коментар