понеделник, 2 декември 2013 г.

"Фрагментирани пространства" - едно творческо соаре с Кристина Бакларова! На 13.12.2013г. от 19:00ч.


Приятели,
Дойде време, с най-голяма радост, да ви поканим на първото творческо соаре в новото ни пространство! И то не е никак случайно, а на член от семейството на ЗаИнатчийницата, когото всички много обичаме - Кристина Бакларова!

"В необятното пространство на Живота всеки човек има своите ярки, незабравими, любими, неповторими, разтърсващи моменти, впечатления, места, същества, преживявания. Всички тези фрагменти при някои хора се подреждат в цветна мозайка от спомени, при други – във виртуозна хармония от ноти, при трети – в завладяващи въображението редове от думи, при четвърти – в път, отвеждащ към забравени светли дълбини, при пети – всъщност неизброими са вариантите на претворяване на безкрая на Живота!
В тези предпразнични дни, изпълнени с духа на едно от най-големите чудеса на Живота – Раждането, споделям с вас моите малки чудеса, моите визуални фрагментирани житейски пространства. Всички те са обединени от размера на изобразителната повърхност – квадрат със страни 30см/30см. Различията са в материалите и техниките, които съм използвала за изобразяването: платно, хартия, бои, глина и рисуване, фотография, отпечатване, моделиране. На пръв поглед – странни комбинации, които някак не водят до единен художесвен стил... Но нали точно в това е очарованието на Живота – безкрайното разнообразие във фрагментирането на неговото необятно пространство! :)"
Кристина Бакларова,
Декември, 2013г.

Заповядайте, на 13 Декември от 19:00ч., в навечерието на Коледа, да споделим мисли и чувства, развълнувани от творбите на Кристина, да изпием по чаша хубаво вино, а защо не и да се сдобием с прекрасен подарък!

Няма коментари:

Публикуване на коментар