вторник, 9 октомври 2012 г.

Курс по рисуване и живопис - Модул I! От 11.04.2012г. от 10:30ч.


Занятия „Изобразително творене”
водени от К-арт ателие
в сътрудничество със
ЗаИнатчийницата за приложна магия


К-арт-ателие заедно със ЗаИнатчийница за приложна магия започваме нови занятия, този път по рисуване и живопис.
Рисуването и живописта като пътешествие през стилове и техники на визуално изразяване, като надзъртане в световната изобразителна история, като потапяне в собствената Творческа Вселена – всичко това ще се опитаме да реализираме по време на нашите занятия по Изобразително творене. Ще се оставим на линиите и цветовете да ни поведат през приказните светове на човешкото въображение и майсторство, ще събудим нашата творческа енергия и с приятна изненада ще преоткрием колоритната графичност на собственото си Аз.
Занятията ни са разделени на няколко модула, в които ще се редуват теми от рисуването и живописта. Така Модул І включва рисуване на предмети с графични средства (молив, въглен, креда, сангин) и същите предмети с цветове (акварел; пастел – сух, маслен; акрилни бои). В Модул ІІ ще наблегнем на човешката фигура, отново редувайки графични и живописни техники. А в Модул ІІІ ще усъвършенстваме вече наученото, създавайки собствен стил. И нещо, което ни се иска да подчертаем: в нашите занятия няма да има унифициране на изобразяването, а ще се търси индивидуалността на всеки. И сме сигурни, че след края на занятието ще се почувствате отпочинали и заредени със светлата енергия на Творчеството.

Всеки модул ще протича в рамките на 4 поредни занятия в неделя сутрин.
Цена на единичното занятие: 30лв.
Цена на целия модул: 100лв.
Всички материали са включени в цената и са осигурени от нас.
Предварителното записване е необходимо поради ограниченият брой места! За записване: 0885 191 407 и zainatchiinicata@gmail.com
Краен срок за записване 5.11.2012г.

2 коментара:

  1. Къде ще се провежда курсът? И колко часа е една част?

    ОтговорИзтриване
  2. Курсът се провежда в нашето ателие - ул. Хан Аспарух 61 (вътрешната къща) Един модул се състои от 4 посещения (неделя) по 2 часа всяко. :)

    ОтговорИзтриване