четвъртък, 9 февруари 2012 г.

Рожден ден! На 26.02.2012г. от 14:00ч.

 
Ето го и първият рожден ден на ЗаИнатчийница за приложна магия!

Вече говорим малко, ходим с помощ, но всеки път, когато погледнем усмихнатите лица, на тези, които идват или си тръгват - растем неудържимо!

Решихме да ви спретнем едно неделно, следобено матине със сладк...и, чай, кафенце и Торта разбира се!
Ще се случат и доста интересни неща:
- Фотографска изложба, на първият завършил курс Фотография за начинаещи при Петър Петров
- Изложба Керамика, на посещавалите съвместните занимания по керамика, осъществени с Кристина Бакларова от К-арт ателие, през изминалата година
-Изложба "Рисувана коприна на простора", от завършилите курс Рисуване върху коприна при Ана Вълева
- Много Лампи, които спретнахме съвместно с ателието на Ники Табаков

Тук идва и най-интересното - всяко едно от тези изкуства, ще бъде представено не само от завършените продукти на хората, които ни посетиха през изминалата година. Всеки един преподавател, ще демонстрира на живо, пред вас, как именно се случват нещата!
Ще видим Ана, която ще сътвори една картина върху коприна, Криси от К-арт ателие, ще ни заплени с някое чудно глинено творение, а Ники Табаков най-накрая ще разкрие тайните на Лампите! През всичкото това време, вратата на нашето фото студио, ще бъде отворена за всеки, който желае да застане пред обектива на Петър и да се почувства специален!

Ще ни направите най-щастливите Инатчета на света, ако споделите този специален момент с нас! Заповядайте да се позабавляваме и вдъхновим!
Започваме в 14ч.! Който дойде навреме, ще яде торта! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар