петък, 13 януари 2012 г.

Керамика за Родители с Деца! От 22-ри Януари (неделя) от 10:30ч.


Керамика за родители и деца

Заедно с К-арт ателие и през тази година, ораганизираме занятия по керамика, които могат да се нарекат „керамично съ-творение“. Добре дошли са майки, татковци, баби, дядовци, лели, чичовци заедно със своите деца, внуци и... племенници в чудния... свят на съвместното творчество. Нашето предложение е чрез средствата на керамиката да съ-творите заедно – малки и големи, своите приказки от глина. В споделения един час творчество родителите ще могат да надникнат по-отблизо в света на децата си, а те от своя страна ще имат само за себе си един час от вниманието на родителя. И сме сигурни, че след това занятие по керамично съ-творение, всеки родител ще отделя повече време от забързания си ден на малкото същество до себе си, а то ще крачи по-уверено в големия свят, стиснало здраво с ръчиката си родителската ръка.

А ето и първите 4 теми на тези занятия:

1.“Нашата ваканция“ – пано (върху глинена платка чрез рисуване с ангоби и сграфито-издраскване пресъздаване на картината за най-хубавата почивка заедно – каква е била тя или може да бъде)

2.“Семейство чаши“ – малка детска и голяма родитерска чаши, направени чрез платки (след като направят всеки своята чаша, детето и родителят си ги разменят и декорират с издраскване чашата на другия)

3.“Кутия за нашите съкровища“ –от платки родителят измайсторява кутия, чиято форма е измислена от детето и след това заедно декорират кутията по избор чрез издраскване, ангобиране, сграфито

4.Глазиране на работите, направените в първите 3 занятия – при глазирането винаги има изненади. Нека ги удвоим като оставим на детето избора и съчетаването на цветовете, а родителят да е консултант и помощник на малкия майстор.

Старт: 22.01.2012г. (неделя)
Час: от 10:30 до 11:30
Цена: За родител с едно дете 20 лв. на занятие
За родител с две деца 25 лв. на занятие.
Максимален брой двойки/тройки – 3

Записвания на тел.: 0885 191 407 – Злати или на e-mail: zainatchiinicata@gmail.com или kristalna2@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар