понеделник, 5 декември 2011 г.

Кауза! Свещичка за Коледа!

Преди време в нашето ателие се появи едно момиче, което искаше да се научи да прави свещи. Е, тя се научи. Но зад всичко това се оказа, че стои нещо много повече от обикновен интерес! Зад това желание се оказа, че стои една благородна кауза! Не е само защото наближава Коледа, а защото тази благородна кауза си ЗАСЛУЖАВА! На нас идеята страшно ни допадна, а и защото вярваме във вашите добри сърца, ви молим да ни подкрепите нас и ДЕЦАТА!
Благодарим от сърце!!!
Ликнкът е към страницата на събитието във Фейсбук:
http://www.facebook.com/pages/Свещичка-за-Коледа/243573415704955?sk=info

Подробности:
Инициатива в помощ на Средно специално училище с детска градина за деца с увреден слух ”Проф. д-р Дечо Денев” в СофияИмате ли си свещичка за Коледа?

Нещо дребно, топло, ароматно, цветно, което да допълни украсата на масата и уюта на елхата? Ако си харесате някоя от тук, всички събрани парички ще бъдат дарени на училището, което се бори да даде слух и говор на децата с такива проблеми. В него и в детската градина към него се обучават деца от 2 до 20 години от цялата страна, някои от които остават на пансион. Както в повечето подобни институции, условията там не са приказни дори по Коледа. Няма да ги направим такива и с тази дребна кампанийка, но можем да помогнем колкото ни е по силите.Има няколко начина да участвате:1. като си купите от моите домашно излети свещички – всички събрани парички, ще бъдат преведени на училището / детската градина.Можете да ги разгледате на: https://picasaweb.google.com/118445946435148285475/mOOvEK?authkey=Gv1sRgCJHljJeu--y1jgEХаресайте си някоя готова свещ или пък си изберете:

- форма

- един цвят или комбинация от цветове

- аромат (карамел, мед, кафе, иланг-иланг, дива череша, ром, лимон или без аромат)

.. пишете ми и аз ще ви я направя. Ще се разберем как да ви я доставя.2. като дарите сума директно на училището / детската градина:

Банка ПИБ АД – клон Витоша

BIC: FINVBGSF

IBAN: BG29 FINV 9150 31BG N0FP HU3. като оставите парички в кутията в ателието на Заинатчийница за приложна магия на Хан Аспарух 61, които много мило предложиха да се включат.4. като дарите през мен или директно училището на ул. "Ген. Стефан Тошев" №82 всичко от което можете да си представите, че имат нужда деца: дрехи, играчки, игри, книжки, касети/видео dvd/, прибори, посуда, мебели и др.Благодарим ви: )Повече информация за училището можете да намерите на www.deafschool.hit.bg и във Фейсбук (ССУ с ДГ за деца с увреден слух "Проф.д-р Дечо Денев")


Можете да следите инициативата и във Фейсбук: „Свещичка за Коледа”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар